Tällä hetkellä keittimenä käytetty Moccamasteria, Pauligin Cupsoloa ja noin kahden viikon verran Bialetin kolmen kupin mutteripannua josta itse kovin tykkään. Oli eilen tarkoitus ostaa kahvimyllyä mutteripannua ja Moccamasteria varten, mutta emännän silmät kiinnittyivät kyseiseen keittimeen.
Itse sain lahjaksi tuon Icona Eco 310:n yli 3 vuotta sitten. Vakiona tuossa on painekahva, jolla kahvin tekeminen on helppoa aloittelijalle, mutta maistuu sieluttomalta konelitkulta. Itse kuitenkin purin sen muovimännän pois kahvan sisältä ja laitoin normaalin tuplasihdin tuohon heti ekalla viikolla. Sen jälkeen tietenkin pitää ehdottomasti olla mylly, tuoretta kahvia ja into opetella tekemään sitä oikeata espressoa. Kuten varmaan tiedät, ilman painekahvaa kone voi oksentaa käyttäjän taitojen mukaan joko sappinestettä tai jumalten nektraria.
DeLonghi on kaukana huippulaitteesta, mutta jos ei baristan ura onnistu niin aina voit palauttaa sen painekahvan tuohon jolloin se muistuttaa enemmän automaattia. Käsittääkseni jopa ne hirveät padit käyvät silloin tuohon, millä maku on litkua mutta pässikin osaa tehdä kupillisen joka näyttää espressolta.
Vaahdotuspuoli jaksaa tehdä pienikuplaista vaahtoa 1-2 dl maitoa. Pienikuplaisempaa vaahtoa itse olen tehnyt kuin mitä keskivertokahviloissa saa, mutta käytän toisaalta aina vain parasta ja tuoreinta luomumaitoa.