Ainakin edellinen erä tuota Sumatraa oli varsin makoisa ja erikoinen. Eikä vaatinut sen kummempia kikkoja toimiakseen.
Kiitos, jauhatus osuikin Lingtongilla kohdalleen. Ja "uutossuihku" oli yksi toistaiseksi muhkeimmista Silvialla.
Mutta muu ei sitten osunutkin. Ensikokeilu oli ristreton ja espresson välillä (19 g/29 g ja 106 °C), ja hämmästys oli suuri, kun ei siinä tuntunut oikein muuta kuin jokin epämiellyttävän tasainen maku. Joka vielä jäi jälkimauksikin. Tupakkaa ja useampaa maustettahan siellä kyllä piti olla, mutta ei vain nyt synkannut. Jäi oikein harmittamaan tuo parin päivän moite Toba Sulawesistä.
Yritin vielä tehdä kaksi ristrettoa viileämmällä (103 °C) ja kuumemmalla (109 °C), mutta ei mikään kyllä muuttunut. Tänään sitten kokeilin vielä cappuakin, mutta maku löi vielä maidonkin läpi.
Pavut pitäisi olla toisen naksun yli, mutta ovat kyllä öljyn kannalta melko vähäiset. Juuri ja juuri joissain pavussa hieman kiiltelee.
Ei pahalla, mutta tuli niin sattuvasti mieleen lauantaina tulleen sotafilmin kohtaus, jossa jalkarätti (eikä ollut puhdas) oli ollut sikurin joukossa
Vielä on papuja jäljellä, joten olisiko vinkkejä?