Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.
Selittäkääs nyt amatöörille tätä hommaa vähän auki. Itse ole aina valutellut noin 17g kahvia sen yhden 25-30ml shotin (noin 30s) ja siitä väännellyt omat maitokahvini. No nyt jos haluankin valuttaa tuplashotin, niin annanko vaan valua pidempään vai säädänkö jauhatusta karkeammalle, jolloin saan tuplan valumaan samassa ajassa?
Henkilökohtaisesti olen ratkaissut ongelman tekemällä vain tuplia
Samoin, ja taitaa aloittajakin päätyä jatkamaan aloittamallaan tiellä ;-)
Selittäkääs nyt amatöörille tätä hommaa vähän auki. Itse ole aina valutellut noin 17g kahvia sen yhden 25-30ml shotin (noin 30s) ja siitä väännellyt omat maitokahvini.
Eli tuplasihdillä pitäis aina ajaa myös tuplashotti? Ja toi tupla saada valumaan siinä noin 30s?
Tässä linkki, jos kiinnostaa italialaisten "standardit"...http://www.espressoitaliano.org/files/File/istituzionale_inei_hq_en.pdf
Tarkkaa hommaa ton italialaisen cappuccinon valmistus