Paulig käyttää termiä "makuparit" näemmä jopa sille omistetun sivustonkin verran
http://makuparit.pauligcafe.fi/.
Tämä viestiketju ei ole mitenkään kunnianosoitus Pauligille, vaan ihan oivan termin uudelleenkierrätystä laajemmin.Paulig tietysti suosittelee eri leivonnaisten tai suklaiden kanssa vain omia kahvilaatujaan, joten kysynkin teiltä:
Mitä hyväksi todettuja makupareja te voisitte suositella?Itse aloitan yhdellä toisesta viestiketjusta lainatulla esimerkkivinkillä (en ole testannut vielä).
Kaffan India Monsoon Malabar, paahtoaste 5/5 ja inkiväärileivokset tai piparkakut.Vinkit voi olla yleisemmälläkin tasolla, esimerkiksi itseä kiinnostaa aika paljon eri suklaiden sopiminen erilaisten kahvien kanssa. Esimerkiksi olisiko tummapaahtoisen kahvin kanssa parempi syödä tummaa suklaata vai päinvastoin, eli esim. maitosuklaata?
Makuasioita nämä tietysti on kaikki ja vielä hommaa hankaloittaa erilaisten kahvien valmistaminen samasta pavusta, eroja tietysti on keittääkö vaikka Monsoon Malabaria suodatinkeittimellä tai tekeekö siitä espressoa (itse valmistan kahvia pääasiassa suodattamalla).