Kahvikeskustelu > Kahvin paahtaminen
Huonoa kahvia
(1/1)
jiitee:
Eipä tulisi mieleen että "huonolla" kahvilla on kysyntää muualla kuin "teollisessa" kahvinvalmistuksessa, kunnes törmäsin Sweet Maria's -sivustolla tähän.

Tom Owen haluaa siis tarjota kotipaahtajille mahdollisuuden hankkia pieniä eriä "luokatonta" kahvia omakustannehintaan. Miksi? No siksi että paahtamalla ja maistamalla näitä näet ja maistat sen minkälaista "jätettä" todennäköisesti suurin osa maailman markkinoilla liikkuvasta raakakahvista on ja ymmärrät miksi ne hyvät kahvit todellakin ovat hyviä ja jopa erikoisia.

Kannattaa lukaista noita taustoja ja arvioita tuolta linkistä. Melko huvittavaa/surullista jos näitä todellakin myydään jossain "erikoiskahveina" tyyliin: "parasta sulawesia kahteenkymmeneen vuoteen"...  :shock:

Täytyy kyllä arvostaa kaikkia niitä ihmisiä ja projekteja jotka tekevät työtä laadukkaiden erikoiskahvien eteen (CoE, jne...).
Esa:
Jaa-a, tuskin kuitenkaan sitä huonointa kahvia, joka on enimmäkseen oksanpätkiä ja pikkukiviä. Se kun rikkoo myllyn.
jiitee:

--- Lainaus käyttäjältä: Esa ---Jaa-a, tuskin kuitenkaan sitä huonointa kahvia, joka on enimmäkseen oksanpätkiä ja pikkukiviä. Se kun rikkoo myllyn.
--- Lainaus päättyy ---


Juurikin näin:

"These coffees often come in polyethylene "super sacks" ... They often contain moldy beans, lots of dead "black beans", and a lot of rocks and sticks."

Navigaatio
Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta