Lienee niin, että mitä enemmän kahvilassa on työvoimaa, sitä isompi hasardi. Olen törmännyt tähän muutamassa muussakin isossa kahvilassa, joissa laitteet ovat priimaa ja niin on ollut käyttökoulutuskin (paljastunut Kaffecentralenin suorittamaksi).
Kaksi työntekijää voi olla oikeastikin kiinnostuneita siitä, millaista kahvia koneista pääsee ja mitä käyttökoulutuksessa sanottiin. Ja niitä kohti voi henkilökuntaan kuulua kymmenen ihmistä joita ei kiinnosta minkään vertaa - se kun on vain kahvia.
Jos isommassa paikassa tulee saaneeksi hyvän kahvin, pitäisikö sanoa jotain tähän tyyliin: "Tämän pääsee Suomessa sanomaan ihan liian harvoin, mutta olipa hyvä kahvi. Saisinko tämän nimenomaisen baristan työvuorolistan seuraavien muutaman kuukauden ajalta?
Sellon kirjasto-Robert's oli hyvä vinkki. Täytyykin piipahtaa.