Nyt oli vuorossa ohra. Pöllysi ja oli samaan tapaan ilmeisesti rasvatonta kuin hernekkin. Tein aeropressit ja maku oli ennakoivasti tuplapitkällä uutolla ja peruskahvia vähän vahvempana hyvinkin vetinen, puuttui bodya ja maku liian makea. Ihan hirveää, enkä usko että tämä antaa suhteessa herneeseen oikein mitään edes millekkään blendille, kun mitään terää ei tästäkään löytynyt. Tämä muistuttaa marttojen kahvia jo vähän enemmän kuin hernekahvi. Lähinnä pahassa.
Saatoin paahtaa ehkä liian vaaleaksi. Pitää yrittää jos vähän polttelis vielä, mutta aika laihat on odotukset siitäkin. Espressoksi en viitsi edes yrittää, kun näkee tuosta rakenteesta jo, että käy samoin kuin herneellä.
Onkohan mikään noista viljoista rasvaisempaa? Meinaan varmaan jättää muutkin suoraan väliin, kun olen jo muutenkin aika varma että niiden makukaan ei oikein miellytä.