Mukava muuten, että tykästyitte Yirgacheffeen. Kannattaa kokeilla muitakin etiopialaisia laatuja. Myös Keniassa on hienoja papuja - vähän taas omanlaisiaan makuskaalaltaan.
Tässäkin harrastuksessa on jotenkin samalla ahdistavaa ja niin valtavan hienoa, että maisteltavaa löytyy varmasti koko loppuiäksi. Onneksi on tuo vaimo mukana hommassa, niin tulee sentään ostettua jopa useampi pussillinen hyväksi havaittua tavaraa. Itse olisin uteliaana jättänyt toisen Yirgacheffen ostamatta ja hakenut jo uusia elämyksiä, vaikka herkullista olikin.
Vieläkö keittelette ilman kuohautusta?
Joo, kun se ei tunnu pakollista olevan, niin se on jäänyt pois ihan sen takia, että usein tulee sotkettua hella kuohautellessa. Meillä on hiukan pieni tuo pannu ja tulee laitettua se melkein täyteen että saadaan kumpikin kaksi kupillista. Mutta eiköhän sitä kouhautteluakin vielä koiteta, kun vaan saadaan prosessin muut muuttujat vakiintumaan..
Ajatus - vain piipullinen viikossa - on houkuttava, mutta ei se taitaisi siinä pysyä. Parempi siis ilman.
Mulle ei ole ikinä tuottanut vaikeuksia pysyä kohtuudessa nautintoaineiden kanssa. Pikemminkin päinvastoin, olen aina ihmetellyt miksi niin moni vetää kahvia/tupakkaa/viinaa ihan työkseen?
Kahvi, viski ja piipputupakka ovat mulle tällä hetkellä elämässä sellaiset luksusta tuovat nautinnot, jotka auttavat jaksamaan arjen hullunmyllyä. Kaikkia noista nautin useampana päivänä viikossa, mutta todella harvoin enempää kuin sen yhden annoksen päivässä. No, okei kahvia juon la&su -aamuina sen kaksi kuppia, mutta eikös se ole melkein sama kuin yksi annos?