Chris Hendon työryhmineen on taas ollut tuottelias ja kahvin jauhaminen -20 asteisena on taas "oikea" menettelytapa.
Tässä on nyt aika suurta vaihtelua ollut vuoden sisällä kun muutamia kuukausia sitten kahvia piti vielä föönailla kuumemmaksi ennen jauhamista jauhatuksen optimoimiseksi. Yhteenvetona voisi kai sitten ajatella että mikä tahansa lämpötila, joka ei ole huoneen lämpötila, on sopiva.
Joo, aikamoista hötkyilyä tuntuu välillä olevan kahvitouhuilu. Tänään ollaan sitä mieltä ja huomenna toista.
Ameriikan foorumilla taitavat kutsua sitä pergerismiksi, kun mielipide muuttuu vähän väliä.
Sikäli Pergerille on nostettava hattua, että uskaltaa myöntää olleensa ehkä sittenkin väärässä aiemmin.
Mutta tuosta -20 asteisten papujen käytöstä, mitenkäs sitten jos joku ei annostele shotti kerrallaan? Pitäisikö nykytiedon valossa hopperia säilyttää pakkasessa?