Oletteko koskaan nähneet tätä: uuton aikana crema suorastaan pursuaa ulos, mutta katoaa täysin sinä aikana kun kopauttaa kakun pois kahvasta ja huuhtaisee sen juoksevan veden alla? Kuppi oli siis täynnä kun poistuin tiskialtaalle, kymmenen sekunnin päästä takaisin tullessa kuitenkin puolillaan.
Tämänsuuntaista olen nähnyt jos käytän juuri paahdettuja papuja, mutta tässä tapauksessa kyseessä oli HasBeanin Monsoon Malabar, joka oli ollut pakastimessa joitakin viikkoja. Tökkäsin pussin suoraan postista pakastimeen, mutta kyllä se silti vähintää pari päivää paahdon jälkeen oli matkaillut maailmalla.
Myllyn säädöt oli tietysti pielessä, kun papu oli uusi ja myllykin juuri putsattu. Ihan liian nopeasti uuttui, mutta mieletön crema kyllä yllätti. Ilmeisesti pakastaminen voi parhaimmillaan säilyttää hiilidioksidin todella hyvin!