Itse tulin viettäneeksi tässä Napolissa aikaa, ja täytyy sanoa että italialaisen kahvin ystävänä olin aika euforiassa: kahvi on hiukan lyhyempi, tummempi ja maultaan pehmeämpi ja pyöreämpi kuin Roomassa -ja tietenkin se, että kahvi tehdään miltei kattavasti kahvakoneilla, se lisäsi "aitoa" tunnelmaa.
Olin peräti paikassa, jossa isäntä nojaili Boscoon, ja latoi sokerin kuppin perinapolilaisesti!
Tosin oli ilmeisimmin turisti tuttu käsite, koska kysyi tuleeko sokeria. Toki kahviloissa valtaosin sitä pussisokeria tiskeillä.
Mainittu Bosco ei muuten ollut ihan uuden väärti sinänsä, se klassinen pingispallo vaahdotuskärjessä ja pari peltiä vinossa...
Paikalliset Passalaqua ja Kenon vakuuttivat kahviloissa, ja olisin ostanut marketista noita matkalaukkuun, mutta asia ei koskaan realisoitunut koska lamaannuin kun tuli viesti että kissamme on kadonnut. Kissa löytyi eilen, joten nyt voisin taas lähteä conadiin...jos olisin Napolissa ,-)