Ok, eli säädän myllyä hienommalle ja punnitsen vasta purut. Nuo uuttosuhteet menevät tässä kohtaa vielä yli.... Minissä on annostelija, mutta siitä huolimatta tuntuu, että purut eivät päädy filtteriin kovin tasaisesti, joten olen tehnyt niin, että lisään ensin vain vähän puruja, pyörittelen ja tasoittelen kasaa suoristetulla klemmarilla, sitten loput purut ja taas sekoitusta ja tasausta. Eikös se WDT suurinpiirtein tätä tarkoita? Tämän jälkeen tamppaus. Tähän kaikkeen menee vain aika paljon aikaa, joten olen irrottanut filtterin kahvasta, jotta kahva voi pysyä kiinni lämpimässä koneessa sillä aikaa kun täytän filtteriä.
Tuosta jäähdytyshuuhtelusta oli juttua Homebaristassa. Ymmärsin, että jos kone on ollut käyttämättä, niin vettä pitäisi laskea 1,5-2 dl sen alun "ryöpyn" jälkeen, sitten on 30-45 sekuntia aikaa kunnes shotin lasku olisi syytä aloittaa. Näinkö se menee?