No niin nyt on Lagom P64 vihdoinkin tukevasti pöydän päällä. Saaminen viivästyi lähes puolitoista kuukautta kun valmistaja ei meinannut saada SSP:ltä teriä. Covid on ilmeisesti vaikuttanut tuotantoketjuihin muutenkin. Mylly on paljon massiivisempi kuin kuvista voisi päätellä, ei kaadu vahingossa mitenkään. Laite on all-metal konstruktio ja siten hyvin vankan oloinen. Terät ovat parhaimmillaan valmistajan mukaan vasta noin viiden jauhetun kilon jälkeen, mutta jo nyt jauhatuksesta voi todeta sen olevan hyvin pöyheää. Toistaiseksi ei staattinen sähkö ole vaivannut lainkaan enkä ole huomannut myöskään mitään klimppejäkään. Voihan toki olla että säätilan ollessa sopiva, niin niitäkin voi ehkä myöhemmin ilmetä. Äärimmäisen hiljainen käyntiääni. Tehdasuusilla terillä myllyyn jäänyt kahvimäärä on ollut n. 0,2g kun jauhettava määrä on ollut 17,3g. Sen pitäisi pienentyä kun terät öljyyntyvät hieman. Kahvin maku on minusta kirkkaampi kuin aikaisemmalla myllylläni. Liian aikaista vielä paljon kommentoida parametreja ym. kun kaikki on vielä hieman hakusessa. Jauhatuskarkeuden säätö on erittäin vaivatonta ja mitään työkaluja ei tarvita jos myllyä jostain syystä pitäisi puhdistaa ym. Normaalisti sitä ei valmistajan mukaan ole tarpeen tehdä. Laite näyttää pöydällä enemmän mikroskoopilta kuin kahvimyllyltä.