Toukokuu 04, 2024, 12:30:42 ip
Tervetuloa
Vieras
Ole hyvä ja
kirjaudu
tai
rekisteröidy
.
1 tunti
1 päivä
1 viikko
1 kuukausi
Ikuisesti
Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Uutiset:
Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.
Etusivu
Ohjeet
Haku
Kalenteri
Kirjaudu
Rekisteröidy
Ristretto
>
Kahvikeskustelu
>
Baristatekniikka
>
Kylmäuutto
« edellinen
seuraava »
Sivuja: [
1
]
Siirry alas
Tulostusversio
Kirjoittaja
Aihe: Kylmäuutto (Luettu 4120 kertaa)
McJones
Americano
Poissa
Viestejä: 236
Kylmäuutto
«
:
Syyskuu 08, 2010, 12:51:07 ip »
Koestelin eilen kylmällä vedellä uuttamista, eli iltasella purut pressoon, kylmää vettä perään ja yöksi jääkaappiin. Aamulla uutetta kuppiin ja kuumaa vettä päälle. Tuli juotavaa, papuna karkeasti jauhettu Meira Hieno (vaalea) ja purujen määrä reilusti yläkanttiin normaalista
Onko joku enempi perillä tästä uuttotekniikasta? Vinkkejä tai ajatuksia?
Googlella löytyi mm.:
http://www.associatedcontent.com/article/1267702/making_cold_brew_coffee_in_a_french_pg2.html?cat=22
Kirjattu
Jos se vuotaa, hapota se.
Tulostusversio
Sivuja: [
1
]
Siirry ylös
« edellinen
seuraava »
Ristretto
>
Kahvikeskustelu
>
Baristatekniikka
>
Kylmäuutto