Mitä nyt olen lueskellut foorumia ja huomannut, että moni ylistää Silviaa.
Onko sillvia ja rocky toimiva yhdistelmä aloittelijalle?
Mitä silviassa pitää ottaa huomioon? Pitääkö itse säätää veden tulo? Entä pystyykö höyryllä vaahdottamaan kunnolla cappuccinon maidon vai hiipuuko se?
Olen kyseisen kombon omistanut ja itsellä se toimi. Toki siinä joutunee lämpösurffaamaan, siitä foorumilla lisää. Mulla oli PID alusta alkaen, ja yhden rikkoutuessa asensin samantien uuden, joten eipä siitä kokemusta.
Höyrytys kyllä riittää cappuccinoon ja myös latteen, jopa pariinkin.
Mutta nyt on Oscar ottanut Silvian paikan, neuvoisin enemmän ottamaan Oscarin jollei halvalla Silviaa nappaa.
Ja pitää säätää itse veden tulo, eli määrätä sen aloitus ja lopetus. Mutta no worries, monissa paljon kallimmissakin laitteissa pitää tuo manuaalisesti hoitaa.
Vähän ennen kuin noro alkaa blondaantua niin katkaisee sen, sillä siitä.
Muitakin paketteja kannattaa pitää silmällä, myös kahviloista/paahtimoista joissa näitä on myynnissä, kannattaa kysellä käytettyjä sillä niitäkin saattaa siellä olla.
Mutta neljään sataan saattaa olla vaikea saada kelvollista settiä, jollei hoppua niin kannattaa tosiaan muutama sata laittaa vielä possuun.
Sori tämä klisee, mut jonkun kai se oli sanottava.