Lueskelin tässä päivänä eräänä coffeedia ja siellä third wave kahviloiden pitäjät pohtivat kuinka saada ihmiset juomaan kahvinsa paikan päällä posliinikupista. Monet olivat hyvin kypsiä tilanteeseen jossa barista yrittää kaikkensa saadakseen täydellisen shotin espressoa johon päälle pehmeää mikrovaahtoa kauniilla latteartilla ja lopputulos tehdään...pahvimukiin, joka millään muotoa ei ole laadultaan samalla tasolla juoman kanssa. Mutta joka tapauksessa, ratkaisuksi monet pohtivat lisähintaa pahvimukeille tai alennusta paikan päälle juomansa nauttijoille. Tämä siis vaikka se ei taloudellisesti olisikaan järkevintä.
-Mikko-
Tämä varmaankin kertoo sen että me ollaan vähän jälkijunassa muutamia maita
noissa kaffien laaduissa..
olisi kiva saada vastinetta niille 2,50 - 4 euron kaputsiinoille joita täällä
pääkaupungissa tarjoillaan. Esim.Tällä viikolla kävin hämeentien
arabia keskuksen kaffilassa "nauttimassa" kaputsiinon ja se oli yksi niitä
huonoimpia eteeni sattuneita, perkule kun oli niin voimaton että ei jaksanu mennä
reklaamaan hetimiten, tiskivedet ja kaffit menny sekasin