"Pahimmillaan" tämä aiheuttaa sen, että kahvin paahtoaste pitää kertoa jonkun virallisen taulukon mukaan siinä kahvipaketissa.
Tämä varmasti selviää aikanaan. Pahimmillaan tämä voi aiheuttaa sen, että esimerkiksi robustan kohdalla paahtoasteen tulee olla vaaleampi kuin arabicassa? Ei haittaa kaikkia, tämä tuli selväksi, mutta meitä napolilaisen paahdon ystäviäkin löytyy.
KAUHEAA!
En linkittänyt tätä uutisointia paniikin lietsomiseksi, vaan ihan puhtaasti omasta mielenkiinnostani kahvin tuotantoketjuja kohtaan.
Henkilökohtaisesti kuvittelisin selviäväni tuollaisesta kamaluudesta. Olen keskimääräisen kyllätynyt näihin EU-klikkiotsikoihin ja kurkkudirektiivikauhisteluihin.
Ei sinun ole mikään pakko osallistua sellaisiin aihepiireihin, jotka aiheuttavat kyllästymistä. Ei ehkä kiinnosta sinua, mutta saattaa kiinnostaa jotakin toista henkilöä. Tällöin olisi kohteliaampaa jättää kommentoimatta koko tylsää aihetta.