Hmm... mikäs se tällainen kannu on?
http://www.youtube.com/watch?v=O-4YA0GkUgU&NR=1
Tuollainen tappi kannussa voisi, ainakin maalaisjärjellä ajateltuna, edesauttaa maidon pyörimistä kannussa. Kumma ettei ole kehitetty mitään helppoa vaahdotuslaitetta, vaikka sellaista jonka voisi tökätä keittimen höyrytysputken päähän.
Niin kuin varmaan huomasit, olen itse painiskellut samaisen ongelman kanssa muutaman päivän. Keittimessäsi ei todellakaan ole vikaa, vaahdotus ei vaan ole sellainen juttu jonka hallitsee tosta noin vaan harjoittelematta. Vanhan keittimeni kanssa vaahdottelin samettista vaahtoa suurinpiirtein vaikka silmät kiinni, no ei nyt aivan, mutta melkein. En vain tahtonut millään uskoa, että erilainen hörytysvarsi, reikien eri suuntaus ja putken pään muoto voivat vaikuttaa näin paljon. Lähdin itsekin hakemaan ongelmaan ratkaisua muualta, turhaan. Ei muuta kuin takaisin perusasioiden äärelle ja lisää toistoja kunnes alkoi homma hoitumaan. Huomaa, että olen sentään jo muutaman vuoden kerennyt maitoja vaahdottelemaan, silti meni vaikeaksi.
Espresson ja cappuccinon valmistuksessa pätee vanha viisaus, "perusasioissa seisotaan ja niissä kaadutaan". Eli, kun perusasiat ovat hallinnassa kunnolla, niin voit rakentaa vaikka millaisia makuelämyksiä. Jos perusasiat eivät ole hallussa, niin lopputuotokset päätyvät usein viemäriin tai sitten omaan nieluun irvistyksen kera.
Luota asiantunteviin neuvoihin joita foorumilaisilta olet saanut, äläkä lannistu
Muista myös, että vaahdotus näyttää aina helpolta kun sen tekee joku joka sen osaa. On eri asia tehdä sama perässä jos ei täysin ymmärrä mitä ja miten on tekemässä..