Mittaria tarvitsee lähinnä siinä vaiheessa kun / jos säätää pressostaattia. Toisaalta itselläni ainakin vaikuttaa pressostaatin säätö hieman elävän ja nyt parin käyttövuoden jälkeen olisi aika taas pikkuisen pienentää paineita.
Boilerin koko on eri europiccolassa ja prossa, mutta sinänsä sillä ei ole suurtakaan merkitystä, kun ei sillä koneella kuitenkaan tehdä niin montaa espressoa putkeen, että piccolankaan boileri ehtisi tyhjetä. Jotkut on sitä mieltä, että paviaanilla tekee yhden espresson, ja sen jälkeen sitä on jäähdytettävä. Minusta sillä saa kolme uuttoa tehtyä putkeen siten, että mikä tahansa niistä voi olla se paras, ja sen jälkeen voi hyvin vetää vielä pari maidolla sotkettavaksi vähemmän nirsolle rouvalle.
Laitteen iän mukaan on eroja enemmän kuin mitä on post-millennium europiccolan ja professionalin välillä. Esimerkiksi professionaleissa on ollut pressostaatti aina, kun taas europiccoloissa ei ole ollut.
Käytetty ehyt Pavoni irtoaa halvimmillaan pariin sataan, siihen uudet tiivisteet n. 50€, niin jää vielä hyvin rahaa ostaa hyvä mylly, ei tartte sieltä päästä säästää niin paljoa.