Nyt kun on saatu Suomenmestari selville (onnittelut Joonalle!), niin voidaan aloittaa maailmanmestaruuskisojen odottelu.
Avataan siis uusi ketju ja laitetaan stickyksi kisoihin asti.
Tämän vuoden WBC pidetään siis Lontoossa Caffe Culture -tapahtuman yhteydessä 23.-25. kesäkuuta. Vuorossa on järjestyksessä 11. kisat.
Tapahtuman kotisivut löytyvä täältä:
www.worldbaristachampionship.com ja virallinen Twitterkanava täältä:
twitter.com/WBC2010.
Jotain maistiaisia tulevasta tarjonnasta (kisojen lisäksi) voi lueskella Überprojektin blogista:
WBC BREW BAR 2010. Kyseessä on siis "perinteisille" menetelmille omistettu osio, jossa kahvia vääntävät vapaaehtoiset baristat (baristamestarit, jne..). Kahvit (pavut) tarjoavat Square Mile, Hasbean, Coffee Angel, Tim Wendleboe, Da Matteo, Intelligentsia, Counter Culture - eli hyvää tulee olemaan tarjolla. Marco (=Überproject) varustaa tuon pisteen tietysti Überboilereilla ja Übergrinderilla - ja lopputulosta saa halutessaan viilata Extract Mojon avulla. Valmistusmenetelmien lista on tällä hetkellä: "Hario Siphon; Aeropress; Chemex; Bodum French Press; Siphon and Tru Bru pourover."
...ja jotta odotus ei tuntuisi liian pitkältä, niin Joona varmaan voisi ennättäessään laitella tänne tilanneraportteja valmistautumisen etenemisestä, tms...