Vaikka IMO painakahvoilla ei pääse hifistelemään, niin kyllä niillä juotavia espressoja saa aikaiseksi.
En tunne keitintä, mutta tiedän muutaman tapauksen joissa ollaan paineistetut kahvat modattu paineistamattomiksi.
Tästä lienee mielipiteitä näin tehneillä, mutta tuli mieleen vain sen olevan yksi mahdollisuus.
Niin ja kahvikakuista... Ennen Silvialla kun rancilion omilla koreilla tein shotteja, sain usein kuivahkoja kakkuja jotka pysyivät hyvin kasassa. Sittemmin VST-koreilla alkoi kakut olemaan enemmän päältä märkiä, vaikka joskus niilläkin sain kuivemman kakun, joka kopsauttaessa saattoi jäädä knock-boxin tangolle höyryämään.
Elektran vipukoneella kaikki kakut ovat puolimärkiä, ei voi vertaa ollenkaan silvian kakkuihin. Johtuneeko veden paineista loppuun tultaessa uutossa, mutta se on taas toinen juttu ja aivan OT.
kappas, Akallio ehti kirjoittaa välissä