Juu ei oo vipukone ja se ihana insinöörien keksimä paineistettu kahva siinä..
Jauheen hienontaminen paineistettuun kahvaan on kyllä vähän ongelmallista. Menee melko äkkiä "tukkoon" sihti. Ei olleenkaan toimi siten lineaarisesti sitä se uuttoajan pidennys jauhetta pienentämällä kuin paineistanmattomassa. Se paine iskostuu kokonaan sitä yhtä keskireikää vasten, eikä koko sitä kahvimassaa kuten paineistamattomassa.
Saattaa se pieni jauheen hienonnus silti parantaa sitä tulosta en minä sitä, mutta ei edes välttämättä.
Entäs kahvijauheen määrä? jos sitä lisää hieman, että sihto on vähän ylitäynnä ennen tamppaamista?
Miten se kahvin maku? Onko siinä millaisia vikoja? En painesihdillä edes lähtisi omien kokemusten mukaan hullunlailla metsästämään sitä uuttoaikaa, vaan ihan maku edellä selkeästi lähtisin tutkailemaan. Toki mylly antaa lisää tilaa siihenkin.
Teetkö sinkkuja vai tuplia?