Offset tarkoittaa tässä sitä eroa lämpötilaan, joka vedessä on kun se kulkee boilerista gruppoon. Duetossa se on muistaakseni 4 asteen luokkaa ja säädetty valmiiksi, eli PID näyttää ennustettua grupon lämpöä eli todellista uuttolämpöä. Coffeetime Wikistä löytyy ohjeet jos haluaa säätää offsetin itse "varmasti oikeaksi".
0,6 l kannu ei ole liian suuri, yleensä iso kannu on helpompi kuin pieni. Maitoa pitää kuitenkin olla riittävästi, eli jos vaahdotat vain yhdelle juojalle niin pienempi kannu olisi hyvä idea. Nyt joudut tekemään ainakin kahden cappuccinon vaahdot kerralla.
Aloittelija vaahdottaa lähes poikkeuksetta liian kauan, tai niin minä ainakin tein. Kun kannun kylki on auts-kuuma sitä kämmenellä kokeillessa niin maito on valmista. Jos se ei ole vaahdottunut riittävästi niin sitten joutuu tyytymään siihen, loppuvaiheessa maitoon ei enää ilmaa saa lisättyä ja ylipäänsä loppupuolella vaahdon voi vaan pilata, ei pelastaa. Eli heti kärkeen ilmaa maitoon ja sitten lämmittelee ja sekoittelee, ja malttaa lopettaa ajoissa.
Noilla kahveilla säädä PID lämpöön 90 astetta, niin ei mene kovin paljon pieleen - siis lämpötilan osalta. Valmiiksi jauhetut purut ja 200W siipipumppu eivät vaan ole oikein tasaväkinen kamppailupari kun kahvia ruvetaan tiristämään...