Löysin oman tien nauttia kahvista:
Helsingin Pukinmäen Alepasta ostan Pauligin papuja - en laita 50% pavuista pakkaseen, en stressaa papujen paahtopäivästä. Tykkään Paulingin espresso pavuista!
Kaadan pavut Pauligin pussista epä-ilmatiiviiseen metallirasiaan - se on kivempi.
Kahvimyllyyn kaadan reilusti papuja, viimeset jämät lojuu myllyn täyttösäiliössä ainakin viikon.
En 'waissaa' - ihan turhaa.
Ei ole vaakaa annoksen mittaamiseen.
Kahvin valutan silmämääräisesti - kun grupposta alkaa valua selkeästi vaaleaa creman jämää, sammutan.
Tampperi on halppis.
En tavoittele kahviloiden standardiannoksia. Teen ihan oman sekoituksen maidon, maitovaahdon, kahvin ja makeutuksen osalta, sellaisen mikä nyt tuntuu kivalta just tänään.
Suosittelen: Tehkää omat kahvit kuin itse haluatte ja unohtakaa hifistely.