Kahvikeskustelu > Kahvit ja pavut

Kahvin laadun kehitys

<< < (2/2)

koomikko:
Lohduttavaa etten ole sekoamassa enkä ole yksin ajatusteni kanssa  ;D

En ole tehnyt hakuja esim home-baristan puolelle, mutta voisi olla mielenkiintoista penkoa josko siellä olisi aiheesta keskusteltu.

Babarista:
Kaakkois-Aasian suunnalta jopa nousussa omaan makunystyrään, muualla jyrkkä tai vähintäänkin loiva laskusuhdanne. Mietin itse että olen vanhemmiten liian vaativa tai sitten menettänyt jo makuaistin, mutta onhan täällä sentään joitain kohtalotovereita, joilla pelaa varmasti vielä makuhermot  ;)

migu2:

--- Lainaus käyttäjältä: tirofaux - Joulukuu 09, 2022, 09:26:32 ap ---Harrar (papu, Etiopia) oli joskus mukavan mustikkaista, nykyisin vaikea enää löytää.

--- Lainaus päättyy ---

Tätä on kyllä kovin ikävä.
Samoin Yemenin erikoisuuksia, jotka olivat samankaltaisa, kuin Harrar.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta