Eikä siinä kaikki...
Tuskin tässä nyt vielä voidaan taidoista puhua, ehkä se on ollut enempi tuota tuuria. Olkoon kumpaa tahansa, niin tästä hommasta en hellitä.
Nuo ensimmäiset paahdot onnistuivat yli odotusten ja tuo pesemätön Brazil Arabica Cerrado on jo yksinään niin maistuvaa, että ihan ihmetyttää. Eilen paahdoin lisää kahteen eri tummuuteen ja raksut kuuluvat melko kohtuullisesti.
Luulen, että rummun sisältä ei raksu kovin helpolla kuulu, jos kahvin määrä on pieni? Nyt kun laitettiin 300g pyttyyn, niin ei ollut vaikeetakaan.
Ensimmäiset paahdot on olleet värin puolesta hieman tummempia, kun Hasbeanin värit. Se ehkä on helpottanut tilannetta helpompaan keittoon?
Nyt kun alkaa tuo raksuhomma olla kädessä, niin taidan alkaa vaalentamaan paahtoa ja tutkin vaikutusta makunystyihin.
On tosi nastaa, kun ei tarvitsekaan jännittää papujen tuloa entisten vähetessä, paahtaa vaan kauhallisen lisää ja taas on herkut hollilla.
Ongebrandtilta olisi tilattava lisää tavaraa ja nyt otetaankin jo sitten ainakin 15 Kg..
.. se rahti kun on muuten kilohintaan nähden aika merkittävä.
Tutkimukset jatkuvat.
O.K.