Entäs sitten se varsinainen kysymys: Saiko testiryhmä jotakin tuloksia paineen muuttelusta?
Ehdottamaasi 3 baarin uuttoa kokeiltiin kyllä. Paineprofiili oli sellainen, että muistaakseni 4 sekunnissa noustiin nollasta kolmeen, sitten tasaista jurnutusta ja lopuksi 4 sekunnin lasku nollaan. Koko uutto oli 40 sekuntia.
Shotin säätäminen kohdalleen jauhatuksen osalta oli työlästä, enkä muista saatiinko siitä lopulta mitenkään onnistuneen näköistä uuttoa ulos. Siis vähän semmoista lorotusta se tuppasi olemaan.
Kahvi maistui ulkomaisten kuppiloiden cafe cremalta, siis espressovivahteiselta laihalta suodatinkahvilta. Ei mitenkään erityisen hyvältä.
Olisi nimittäin kova hinku alentaa Izzon painetta, jotta pääsisin lähemmäksi Piccoloa .
Dueton paineen säätö on sen verran helppoa, että sen kun kokeilet. Katso vaan umpisihtiä vasten, että mitä uuttopainemittari näyttää, niin osaat tarvittaessa palata samaan. Säätöä varten piti irrottaa se uloin kuori, mutta ei sen enempää. Pumpun kyljessä olevaa ruuvia vaan kääntelee ja katsoo mitä mittarissa tapahtuu.