Kaffa tiedottaa avoimista ovista
facebookissa. Lainaus:
---
Tervetuloa maistelemaan kahveja ja tutustumaan tulevaisuuden kahvitrendeihin
AVOIMET OVET KAFFA ROASTERYSSÄ MAANANTAINA 20.9. klo 10.00-14.00
Ohjelmassa myös leikkimielinen kahvinmaistelukilpailu, jossa mukana tuttuja kahvinrakastajia!
...
OHJELMA:
Klo. 10.00 – 11.30
Voit seurata kahvinpaahtoprosessia Kaffa Roasteryn paahtohuoneessa. Näet, miten raakapapu muuttuu kahviksi.
Klo. 11.30 – 13.00
Näet erikoisia ja näyttäviä kahvinvalmistustapoja ja pääset tutustumaan tulevaisuuden kahvitrendeihin (Airopress, Filter by Cup ja Syphon.)
Klo. 13.00
Leikkimielinen cupping, eli kahvinmaistelu, jossa kahveja maistelevat, vertailevat ja kommentoivat kaikille tutut kahvinrakastajat.
Cuppingiin osallistuvat:
HANS VÄLIMÄKI – Kahviexpertti, Chez Dominiquen keittiömestari ja omistaja
JANI TOIVOLA – Näyttelijä, juontaja ja yrittäjä, jonka Green Shake -smoothiebarin kahvit valmistetaan Kaffa Roasteryssä
ANTTI SEPPINEN – Kahvinjuomisen myöhäisherännäinen, Sipoonrannan myyntijohtaja ja Diilin 2010 johtoryhmän jäsen
LOTTA BACKLUND – Stand Up -koomikko, joka rakastaa kahvia yli kaiken.
CHRISTIAN SANDSTRÖM – Kahvilla käyvä näyttelijä.
ALEXANDRA ALEXIS – New Yorkissa kahvinsa nauttiva pop-laulaja.
BENJAMIN ANDBERG – Kahvinmaisteleun suomenmestari 2010.
Klo 14.00
Tilaisuus päättyy.
TARJOILU:
Avoimien ovien ajan on tilaisuudessa tarjolla laadukasta kahvia!
ILMOITTAUTUMINEN:
Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikilla halukkailla. Tarjoiluihin varautumisen vuoksi toivomme kuitenkin ilmoittautumimsta sähköpostitse: ilmoittautuminen@noisypromotion.com
Ilmoittautuminen ei ole sitova ja paikalle voi tulla ilmoittautumattakin.
PAIKKA:
Kaffa Roastery
Pursimiehenkatu 29-31
00150 Helsinki
LISÄTIETOJA:
Viineissä erilaisia aromeita voi olla kuudestasadasta kahdeksaansataan, kun kahvista niitä voi löytyä kahdeksastasadasta tuhanteen. Kaffa Roasteryn Benjamin Andberg ja Svante Hampf tuovat maahan korkeat laatukriteerit täyttäviä raakapapuja ympäri maailmaa ja kehittelevät näistä paahtimossaan uusia makuja paahtaen kaikki kahvit itse.
Maanantaina 20.9. Kaffa Roastery tarjoaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden päästä seuraamaan kahvinpaahtoprosessia ja sitä, miten raakapapu muuttuu kahviksi. Tarjolla on maisteltavaksi mitä moninaisimmilla menetelmillä valmistettuja kahveja Kaffa Roasteryn kahvibaarissa. Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen tilaisuuteen tutustumaan espressojuomiin sekä Airopress-, Filter By Cup- ja Syphon-menetelmillä valmistettuihin kahveihin!
Avoimet ovet -tilaisuuden päätteeksi julkisuudesta tutut kahvinrakastajat osallistuvat leikkimieliseen cuppingiin eli kahvinmaisteluun, jossa he Benjamin Andbergin, cuppingin suomenmestarin, johdolla maistelevat, vertailevat ja kommentoivat erilaisia kahveja.
Airopress: Uusi ja innovattiivinen valmistusmenetelmä, jolle moni kahviammattilainen on omistautunut.
Filter By Cup: Maailmassa nähdään enemmissä määrin kahviloita, jotka vannovat suodatinkahvin nimeen. Kyse ei ole tavallisista suodatinkeittimistä, vaan manuaalisesti kaadettavista suodatinsuppiloista, joista barista pystyy itse monella tavalla vaikuttamaan kahvin makuun.
Syphon: Syphon- tai Vacum-keitin on todella näyttävä tapa valmistaa kahvia ja vaatii baristalta paljon. Vaikka prosessi on työläs, on esimerkiksi Japanissa monta kahvibaaria joiden pääpanostus on Vacum-keittimissä.
KAFFA ROASTERY
Ensimmäiset kahvinsa Benjamin Andberg ja Svante Hampf paahtoivat popkornikoneessa unelmoiden mahdollisuudesta paahtaa muillekin aidosti hyvää kahvia – paitsi hyvänmakuista, myös tasokasta kahvia omien laatustandardiensa mukaisesti. Nyt unelma on toteutunut: heillä on oma kahvipaahtimo ja kahvila Kaffa Roastery Helsingin Punavuoressa. Kaffa Roasteryn kautta Andbergin ja Hampfin rakkaus kahviin tuo iloa myös muille, kun he tekevät päivittäin monia muita kahvinrakastajia onnellisiksi.
www.kaffaroastery.fiwww.facebook.com/kaffaroasteryTILAISUUTTA JA KAFFA ROASTERYÄ KOSKEVAT TIEDUSTELUT
Noisy Promotion Oy
Sanna Rantanen
sanna@noisypromotion.com
050 320 5035
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Kaffa Roastery