pieni nosto ketjulle.
Tän hetken Red Brick;
40% La Serrania (Colombia)
30% Tega and Tula (Ethiopia)
30% Sertao (Brazil)
Oli koko pussin matkan erittäin maukas, ja jokseenkin anteeksiantava shottia kohdilleen vääntäessä. Helppo ja hyvä, La Serrania on muutenkin hyvä filtterinä, ja espressona kanssa toimi, antoi mielestäni tässä blendissä sanoisinko "läpi lyövän maun".
Hapokkuus oli hillittyä, sellainen kevyt lime käväisi. Tein jtn 18.5g puruista n.26-28g juotavaa. Mietin vielä tilaanko samaa uudelleen.
Nyt postitäti toi kuitenkin
Kenia Gichathaini AB:ta (washed), tämä oli jo hieman vaikeampi. Enkä lukenut SqM:n sivuilta annossuosituksia yms. niin huomasin tappelevani alkuun liian pitkien shottien kanssa, sit lyhkäisten, oikeaan suuntaan pääsin vasta joskus kuudennella kerralla. (sama ongelma ollut aiemmin Jirmiwachun kanssa)
Mutta hyvää sanottavaa tästä kuitenkin, siks aloinkin kirjoittamaan. Onnistuessaan suussa kävi mukavasti tunnistettava vadelma, omena, greipin kevyt hapokkuus ja jotain muuta, mut lopun kruunas kookoksen maku huulilla. Yleensä en kookoksesta niin välitä, joten tämä oli miellyttävä yllätys. Ihan testiks tämän espresson otin, koska ajattelin kookoksen olevan sellainen kevyt puhallus munille kuitenkin.
Shotin sain 18.8g 25s ja 24.5g, sivuilla suositeltiin grammaa pienempää määrää, joten vielä jos säätelis vähän.
Vielä olis avaamatta pussi,
Ndimaini:a kanssa Kenialaista pestyä. Kenialaiset filtterit kun tuntuvat omaan makuun sopivan hyvin mm. jääkahveihin, kuten Tekangu Karogoto.