Mark Prince muistaakseni kehui, että tässä mallissa uuttoveden lämpötila pysyi +-1 asteen sisällä asetetusta koko shotin ajan. Se ei ole aivan pieni saavutus. Ja muutenkin kone on täynnä mielenkiintoisia innovaatioita, jotka helpottavat päivittäistä käyttöä; ledillä valaistu vedenpinnantaso, koneen etuosassa oleva vesisäiliön luukku, pohjassa rullat, tippasäiliön ylitäyttymisen varoitin, automaattinen shottiajastin, säädettävä preinfuusio niin ajan, paineen ja tauonkin osalta, pid ym.
Höyrytysnopeudessa kone kyllä jääkin sitten arvostelujen mukaan kilpailijoista. Jälki on kaunista, kun kone antaa aikaa työstää maitoa, mutta kiireisille se ei ole tarkoitettu. Ja sitten omat ongelmansa pakettiin tuo muista valmistajista eroavat ratkaisut. Kalkinpoisto täytyy tehdä tehtaalla joka kolmas tai neljäs vuosi. Kahva ja suodattimet eroavat yleisesti tarjolla olevista hieman, vaikka ovatkin 58 millisiä ym.