Nonni,
Nyt on liian laihaksi paahdetut Häsän pavut saaneet lisää kyytiä.
Kaadoin koko pussin (250g) Genen sylinteriin, väänsin lämmön suoraan 230 asteeseen.
Paahdoin 9 minuuttia ja "joku" raksu alkoi. Savuakin tuli ihan kohtuudella.
Lämpö ei luonnollisestikaan ehtinyt nousta annettuun arvoon, mutta nousi noin 226 asteeseen, (siis Genen antamaan arvoon)
Papujen tilavuus lisääntyi ainakin 30%. Saattaa olla, että löylytin hiukan liikaakin, sillä pinnassa näkyi jo hiukan kiiltoa. Selviääpähän sitten kunnolla, josko auttoi, eli pilaantui?
Tuosta tilavuuden lisääntymisestä arvaisin, että minun mittapuun mukaan Häsän paahto oli "kesken"
Niin, papuna oli: Brazil Espresso Perfetio
Nyt anna pussin levätä lauantaihin ja sitten palaan aiheeseen
Olli "The Doppio"