Juuri kuten edelliset sanoivat, Silvialla ei vaan voi käyttää valmiiksi jauhettua kahvia. Kevyemmän sarjan laitteissa on tuo mainittu painekahva, cremanvahvistajaksikin kutsuttu. Siinä valmis kahvi ruiskutetaan pienen reiän läpi, mistä johtuen A) kahvi vaahdottuu hieman ja B) uuttopaine ei juurikaan riipu jauhatuskarkeudesta ja tamppauksesta. Niissä myös pumpun teho on niin pieni, että ilman vastustakin veden valuminen kestää aika kauan.
Paremmissa laitteissa, kuten Silviassa, ei harrasteta tällaista kikkailua. Pumpussa on tehoa reilusti ja paine säädellään ylivirtausventtiilillä. Vastus tehdään kokonaan sopivalla jauhatuskarkeudella ja tamppauksella. Tästä johtuen liian karkeasta kahvista vesi syöksyy läpi parissa sekunnissa, eikä lopputulos ole edes niin hyvä kuin markettilaitteella. Tämän luokan keittimen kanssa kunnollinen mylly on välttämätön. Vain sillä saadaan jauhatus säädettyä oikeaksi kahvin laatu, ikä ja ilmankosteus huomioiden. Silloin saadaan oikeaa espressoa, paljon parempaa kuin painekahvakeittimillä.
Tässä se homman juju.