Meinasin käydä Daising Hillisä (Design Hill, Halikko) espressolla tänään sienestyksen päälle (2,5kg supparia), mutta oli sen verran neuvostoliittolaista toimintaa tiskin takana että keitti hermo ja ajoin Saloon. Ensin asiakaspariskunta vatvoo vartin mitä ottaisivat, kassa kirjaa tilauksen paperille, sitten kassa lausuu tilauksen uudestaan ääneen, ja sitten kassa kliksuttaa tilauksen kassakoneeseen. Sitten kassa ottaa kuitin ja vetää siitä yli hartaasti joka kohdan verraten tilauslappun... seuraavaksi hän ehkä olisi kiikuttanut tilauksen jonnekin, mutta en jaksanut varrota. Jotenkin sitä kun mieltää että espresso on kahvi, jonka saa pikaisesti ja huitastaan helttaan suunilleen tiskillä. Nyt olisin varmaan saanut numerolapun jolla olisin saanut sen kahvin 20 minuutin päästä pöytään. Ei kiitos, omakin kone lämpenee 20 minuutissa ;-)