Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.
^ Parani kyllä vanhetessaan, kummallinen papu.
Mokkamestareiden Etiopia Kayon Mountain Natural Sidamon alueelta.Mutta siis, aamulla keitin ekan Cappucinon ja oli kyllä ihan mustikkamaitoa. Eli toimi oikeastaan maitokahvina paremmin - persoonallisemmin.
Voisi taas vaihteeksi tilata aeropressiin papuja kun pelkkää suodatin juhlamokkaa tullut juotua pari kuukautta.Jotain hapokkaan hedelmäistä, löytyiskö noista tkp:n pavuista tällä hetkellä ? Viimeksi sieltä ostin Dumersoa joka oli ihan ok mutta ei nyt ihan tuollaista mitä nyt hakisin. Entäs muualla? Marketeista turha etsiä, ja mielellään tilaus netistä.
Toki nyt uutuus-Gesha on 160 euroa kilo...
No joo, säikähdin, kun selasin aamuvarhaiseen kännykällä noita ylimpänä olevia neljää kohtuuttoman hintaista. En sitten alkanut selaamaan edes alemmas. Siellä on neljä kalleinta kahvia hinnaltaan välillä 140 - 240 €/kg. Tosiaan loput kuitenkin nykyisessä perustasossa tai jotkut hieman yli.
Pitkään ollut toi Gardelli mielessä. Nyt alkaa kaapit olemaan tyhjänä joten seuraava tilaus voisi lähteä sinne.
Tim Wendelboen Nacimiento Pacas osoittautui mainioksi pavuksi. Makea ja marjainen.Reseptinä V60:llä 24g kahvia ja 400g 96 asteiseista vettä. Baratza Encore asetuksella 14 (suodatinkarkeus)100g bloom30s kohdalla 100g lisää60s kohdalla loput 200gKokonaisaika 3:20s