Joojoo.
Itse olen nyt paistellut papuja Gene Cafella jo jonkun tovin. Steve suositteli sitä juuri Behmorin korvaajaksi... Olen ollut hyvin tyytyväinen paahtotuloksiin.
Netistä olen syynännyt profiiliohjeita, niitä kun ei GC:ssä ole mahdollista tallentaa, tai toistaa.
Usein on annettu esim. 5-12 minuutin lämmöksi vaikkapa 250 astetta. Masiina ei kuitenkaan tässä ajassa saavuta annetua lämpötilaa jne, joten "profiiliksi" jää useimmiten esilämmitys (5min) ja sitten varsinainen paahto,joka lopetetaan, kun "papu on valmis"..
Paras arvaukseni on, että kestää mieluummin "60-900 päivää" ennenkun Behmor on oikeasti myynnissä ja Suomeen saatavissa. Siihen mennessä olen joka tapauksessa jo paahtanut suuren määrän papuja ja vaatimukset vain kasvavat.
Minun päätelmäni näistä asioista lienee suunnilleen se, että tällaiset kotipaahtimet ovat aina enempi, tai vähempi leluja.
Näilläkin on sikäli paikkansa, että saa paahdettua sellaisen kahvin, joka miellyttää itseä ja aina on tuoretta papua varastossa, eikä tarvitse istua postilaatikon alla odottamassa kahvilähetystä, joka ehkä tulee ennenkun vanhat on lopussa.
Kesäajan koko kulutus paahdettavaa lienee jo tilattu. Saas kattoo kestääkö paahdin sinne asti? Jos ei kestä, niin sitten on hankittava uusi paahdin, olkoon se sitten Behmor, tai jokin muu.
O.K.