15g kahvia siis melkein turkkilaiseksi jauhettuna, vettä n.280g (tai enemmän?) 95C, sit mielenkiintoinen...
11s steep ja 12s pressi, non-inverted method.
En ole kokeillut, mutta joitain muita menetelmiä kyl jonkin verran.
Oletko ajatellut laskea lämpöä? Se kun monesti toimii vaaleille ja tummille paahdoille yhtenä merkittävänä muuttujana, itse huomaan sillä usein saavani merkittäviä muutoksia aikaan, makeus ja hapokkuus tulevat eri tavoin esiin.
Tän vuoden Aeropress maailmanmestaruuksien reseptit onmuuten luettavissa täältä
http://worldaeropresschampionship.wordpress.com/recipes/Charlene käytti tuolla 30s bloomia, josta itse en kovin perusta, jos tirautan peliin mukaan bloomin, niin olen antanut sille 20s.
Ingri taas ei sekoittanut ollenkaan, agitoiden kaatoi vedet, joka on myös näppärä tapa.
Olet varmaan kuitenkin tietoinen, että voit dripatessa myöhemmin, ihan sallitusti, vaikuttaa kahvin vahvuuteen lisäämällä siihen vettä.
Ei voida ottaa tuollaista tiukkaa linjaa kuten 15g ja niin paljon vettä (95C) kuin menee, ei vaan tule toimimaan kaikille paputyypeille, vaikka pitäisi karkeutta samana.