Minusta tuo frankrost ei ole hyvää,
Joo, ei ole sellaisenaan, jos mitenkään - minustakaan. Onhan tuossa muistaakseni ihan hiiltynyt maku. Eli älä "rikuu" luovu yrityksestä jatkossa. Vika saattaa olla valitsemassasi kahvissa. Mutta älä vaivu myöskään tuon kanssa epätoivoon.
Ranskalaisen paahdon vitsi on siinä, että se tarjoillaan lämpimän maidon kera? Niin ja oikeastaan "fifti - siksti".
Eli kokeileppas "rikuu" tarjoilla tuo kahvisi ranskalaisittain kuuman maidon kera. Puolet kahvia puolet maitoa sekä maun mukaan sokeria. Periaatteessahan se on aamukahvi, mutta ei tuo frankrost menisi minulla mustana kurkusta alas illallakaan. Muutoin sait jo monta hyvää valmistusohjetta.
Kyllähän Ranskassa juodaan kahvia mustanakin, mutta silloin se (vähäisellä kokemuksellani) muistuttaa enemmän espressoa, kuin suodatinkahvia. Espressolaitteella taitavat valmistaakin useimmiten, mutta hirveästi ei tampperia käytetty. Aamukahvi oli sitten ainakin hotellissa kannu suodatinkahvia ja toinen kannu kuumaa maitoa.