Hei, tuore jäsen kysyy het alkuun, koska ei vastausta löydä, tai ainakaan kovin selvää vastausta.
Olen päättänyt siirtyä juhlamokasta ja mokkamasterista kohti silmitöntä baristihuikeutta. Olen vielä alussa.
Olen ymmärtänyt että kahvimylly on se tärkein kun espressokeitintä ja sen saloja aletaan miettimään. Olen pohtinut että aloitan asioihin syventymisen ensin itsejauhetuista pavuista ja peruskahvinkeitosta kahvinkeittimellä. Sen jälkeen sitten espressokeitinten maailmaan siirtyen. Lähdin myllykaupoille mutta halvalla saa vain pannujauhatukseen sopivaa. Jotkut jopa väittävät pääsevän espressokarkeuteen asti, kuten se wilfan kakkosmalli. Noh, ajattelin sitten ostaa paremman heti alkuun. Mutta niillähän ei sitten kai tarpeeksi karheaa pannuun saakaan?
Pitääkö minun nyt siis ensin ostaa ns. Normimylly mokkamasterille ja kun sitten joskus ostan espressokeittimen, niin sitten espressomylly (hintaluokka 200)
Auttakaa miestä mäjessä