Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.
Itse olen yrittänyt viimeaikoina napsia kuvia erilaisista espresson uutoista (siis tarkoitan sitä kun tavara valuu nakusta .Niin monta epäonnistunutta, mutta muutama ihan kohtuu.Tässä valuu Cafetorian Espresso 7 kierteellä. 18g/33g/25s.
Hienosti valuu espresso kierteellä!
Kannattaa pitää mielessä, että raidat on ok (tiettyyn rajaan) - mutta kierre ei. Se että virtaus lähtee tuolla tavalla kiertävään liikkeeseen tarkoittaa sitä että jostain kohtaa juoksee nopeammin kuin toisesta ts. kanavointia ja epätasaista uuttoa.
Tuota minäkin mietin, mutta tämähän on kahvi ja valokuvaus -ketju, joten ihan kiva saada vähän erilainen kuva tänne.
Lähitarkastelussa Silvian 3-reikäinen vaahdotuspää.
Nää on tosi kiinnostavia... Onko höyry melko kosteaa vai johtuuko se vain pysäytyskuvasta?
tämähän on kahvi ja valokuvaus -ketju, joten ihan kiva saada vähän erilainen kuva tänne.