Onkos kukaan täällä koettanut kikkailla kunnolla kahvista versiota klassisista mokkapaloista?
Itse en ole kyseiselle leivonnaiselle koskaan oikein lämmenny ku ne ei yleensä ole erityisen suklaisia eikä erityisen kahvisia. Nyt mua sellasia pyydettiin tekemään, joten luonnollisesti aloin miettimään, mitä tarttis tehdä, että saisi aikaan tyydyttävän suklaa/kahviherkun, joka silti näyttää tunnistettavasti mokkapalalta.
Ekassa kokeilussa tein brownie-pohjan ja siihen espresso-tomusokerisekoituksesta kuorrutteen. Nätti tuli, mutta aivan liian tuhtia ja makeaa. Maukkaat essotkin meni hukkaan kaiken sen sokerin seassa.
Versio kakkoseen mietin, että kasaisin koko homman kuin juustokakun ikään, brownien päälle jonkusortin cappucinocremefraiche-juttu ja sitten jääkahvista geeli pinnalle.
Vinkkejä projektiin?