En tiennytkään omistavana ibrikiä.
Ostin yhden ibrikin kaverille tuliaisiksi Cambridgesta. Paketissa luki reilusti isolla Buttercetle tai jotain vastaavaa. Pienellä oli sitten Coffee pot.
Juu, oman aikansa vie oppia se, ettei polta kahvia tai keitä kaikkea vaahtoa pois. Itse sain opin kreikkalaiselta ystävältäni, joka neuvoi kädestä pitäen tuon oikean ajoituksen.
Sokerin kanssa kannattaa olla myös varovainen. Tyyliin kuuluu pieni makeus. Eli laitan miltei aina hieman sokeria, vaikka muut kahvit, myös espresson juon sokeritta. Jos juot alkuperäpapuja, ole varovainen, ettet peitä ominaismakua. Itselläni on aika tarkka näkemys siitä millainen sokerimäärä on sopiva millekin pavulle. Joihinkin laitan reilusti joillekin en kuin vähän "näöksi".
Välistä unohtui kuva, eli kahvin varovainen sekoittaminen ennen kuohautusta.