Karkeasti ottaen, en vielä huomaa merkittävää makueroa verrattuna vanhaan E61 HX-keittimeen.
Arvelisin että vipukoneella, tai jollain paineprofilointikeittimellä saisi merkittävästi eri makuisen espresson kuin näillä tasaisen 9bar uuttavillla. Tästä varmaan Teme osaa kertoa enemmän?
Perustan tuon siihen että en normaalisti juo suoria espressoja kun ne on omaan makuun liian "intensiivisiä". No pari viikkoa sitten Pekingissä maistelin mielestäni todella hyvän espresson ja jälkikäteen järkeilin että se on pakko olla tehty jollain eri tavalla, mahdollisesti vipumaisella profiililla. Kyseinen shotti uutettiin Stradalla ja eikös sillä onnistu paineprofilointi?
Minin shotit ovat toistaiseksi maistuneet mun makuun aavistuksen liian intensiivisiltä, toisaalta en ole tottunut suoria espressoja juuri juomaan tai uuttamaan.