Joku Hackman tools -kattila, josta ei voi edes kaataa ei kyllä sijaa keittiössäni ansaitse.
Jaa, niitä on eri makuja. Itse en alunperin hyväksynyt noita melko hinnakkaita pyttyjä. Sittemmin kun paneuduin rakenteeseen, niin hinnallekin löytyi perusteet.
Rosteri on luullakseni vain kohtuullinen lämmönjohtaja ja tätä korjaillaan useimmiten paksuilla pohjarakenteilla... Toolsissa on kaksoiskuorirakenne, jossa kahden kuoren välissä on ylös asti ylettyvä 3-4mm alumiiniseos.
Tästä johtuu ymmärtääkseni kattilan hyvät ominaisuudet. Siinä voi huoletta ruskistaa, vaikkapa kanan fileet, tai palat. Toimii myös uunissa padan tavoin ja voi käyttää vaikka kuinka kuumaa uunia, kun kahvat ei sula.
Tuosta kaksikahvaisesta on kyllä hieman hankala kaataa potunkeitinvettä pois, mutta onnistuu meitsin pitkillä sormilla melko hyvin. Siinä yksikahvaisessa ei sitten ole tuotakaan kaato-ongelmaa. Hyviä vehkeitä minun mielestäni.
O.K.