Entiijä, vaikee sanoo kö ei oo koskaan vastaavaa jauhanu ja uuttanu, joten ei yhtään pysty sanoon et menikö ihan mäkeen.
Reissusta johtuen en kerenny heti pariin seuraavaan päivään paahdosta valmistaa kahvia, vaan meni itseasiassa viikko. Se että oliko pilalla tai ei, en tiä. Mutta se täytyy sanoo että olipa erittäin jännän makusta. Ja valmistuskin oli vähän eriä mitä ns.normi Lidlin Lavazza 100%arabica... Tuntu ja näytti että 16g papuja oli selkeesti pienempi määrällisesti ku Lavazzaa, johtunee varmaan et Lavazza jo kuivaa... No, jauhaminen tuntu vähän "sitkaammalta" ja tasasemmalta... Maku...miten sen nyt kuvailis... Erittäin jännältä... Annoin kupin jäähtyä... Olihan siinä makua, eka mietin et onks tää ees hyvää, mut jälkimaku oli senverran hyvänouto että lisää piti hörppiä... Ja menihän se eka kuppi ihan tosta vaan sitten... Oon niin nuubie että en osaa sanoa ja eritellä makuja, enkä oo ennen oikeestaan maku/maustettuja kahveja juonut, mutta jäi tästä parempi, paljon parempi, fiilis kuin niistä mitä oon joskus aikonaan maistellu. Kyllähän se tuo pussukka loppuun pitää juua, toisin kuin edelliseen reissuun hätäapupaketiksi pikkukaupasta ostettu ainoo papupaketti, jotain Pauliggia, roskiin meni se.
Tämmönen kokemus