* Purut on sitten hyvälaatuisia? Eli vanha ja väljähtänyt (heikkolaatuinen) puru saattaa maistua paremmalle siinä vanhassa keittimessä kuin uudessa, johtuen siitä että se uusi keitin uuttaa kahvin paremmin ja näin sieltä puruista tulee se paha makukin paremmin ulos (ts. tuo myös kahvin, eli sen tärkeimmäin raaka-aineen, heikkoudet (jos niitä on) paremmin esiin niiden hyvien puolienkin lisäksi.).
Tämä lienee se todennäköisin syy :oops:
Tosin minusta kahvi oli myös laihan oloista, vaikka tarkastin jälkeenpäin että MM:n tuplamitta vastaa täsmälleen kahta vanhan keittimen mittalusikallista. Veden määräkin oli sama, mittaan aina erillisellä mittakannulla juuri tuon karstoittumisen vuoksi. (Ja pysyy se läpinäkyvä vesisäiliökin siistin näköisenä.)
Lämpölevyn asetuksesta on pakko todeta, että tässä todellisessa halpis-MM:ssä ei ole kuin yksi ainoa kytkin koko keittimelle: on/off. Eli lämpölevyä ei osalämmitellä :wink:
En nappaile keittimestä keskeneräisiä tuotoksia, mutta niiden vihoviimeisten tippojen odotteleminen on hieman turhauttavaa eli siksi tippalukko olisi poikaa.
Ja jotenkin minusta tuntuu, että muitakin eroja kuin tippalukko, kytkinten määrä, jne taitaa löytyä kun valitsee MM-valikoimasta herraskaisemman mallin :wink:
Mutta lahjahevosen suuhun ei pidä katsoa, vai miten se meni?