Tuo on ongelma etenkin, jos koneesta puuttuu esiuutto. Tuossa De Longhissa on automaattinen esiuutto, joten se hieman auttaa tuohon, kun se taitaa olla pienemmällä paineella ja kostuttaa kakun tiiviimmäksi, jos siis asiaa yhtään oikein ymmärrän....
Mutta enpä ole itsekään vaivautunut tuota sihdin sopivuutta selvittämään, enkä ole kokeillut tuota linkittämääni sihtiä tilata. Työhuoneella on niin helppo, siisteyteen ja vaivattomuuteen vedoten, tyytyä ESE kahviin. Eihän se hyvää ole, ja onhan se häpeäksi harrastajalle, mutta näin menen kuitenkin. Kotona nautin hyvää kahvia ja töissä tyydytän kofeiinin tarvetta. Mieluummin tilkalla pahaa kahvia, kuin mukillisella sellaista. Sitten, jos aikaa on ja kaipaa herkkua juon töissä turkkilaisittain. Siihen löytyy useampikin pannu toimiston keittiössä. Aina ei vain jaksa.
Toisaalta työni vuoksi istun usein erilaisissa kahvipöydissä, ja siksi on makunystyrät tottuneet pahaan kahviin, kun sitä pitää jatkuvasti juoda. Ainahan sitä voisi juoda teetä, mutta kun, ei sekään ole yleensä mitään laadukasta. Niin lopulta "ihan sama"..,. niinkuin teinit sanoisivat.