Vanhalla foorumilla nimimerkki "skuupi" oli kirjoittanut espresson teosta juuri GVX2 ja Gaggia Baby -yhdistelmällä. Kirjoituksessa oli ohjeet valokuvineen päivineen. Sääli, että juttu on luultavasti joutunut bittien taivaaseen. Kirjoitus oli hyvä ja havainnollinen.
Myllysi on hyvin edullinen mylly, valmistustoleransseissa on heittoa. Ovat siis jonkin verran yksilöllisiä, löytyy "kireämpi" ja "löysempiä" versioita. Kokeilemalla löydät sopivan asetuksen. Olen kahdeltakin käyttäjältä kuullut ohjeen: "kiinni" -asennosta kaksi klikkausta auki. Kokeile itse, kun saat keittimen. Karkeusasteen hienosäätö riippuu paitsi keittimestä, jopa vähän pavuistakin.
"Hyvää" siinä on tuo erillinen jauhetun kahvin laatikko, joka imaisee osan pölystä seiniinsä kiinni. Sitä pölyä ei tule käyttää, se aiheuttaa vain karvautta kahviin. Mitä enemmän hienoa pölyä poistuu, sen parempi. Taidat kyllä jauhaa aika hienoa jauhatusta, ei minulla aikoinaan suuria pölymääriä tullut. Tämäkin selviää, kun saat Gaggiasi. Tähtäät myllyn karkeutta säätämällä n. 25 sek. uuttoaikaan, niin hyvää tulee.