Kahvikeskustelu > Kahvin paahtaminen

Ennen/jälkeen

(1/1)

jiitee:
Kahvipapuja on kiva kuvata, joten päätinpä ottaa paahtopäivän kunniaksi "perinteisen" ennen/jälkeen otoksen. Kuvissa lymyää Celebes Toraja Kalosi, josta on nostettu kunnolla hiki pintaan (irtoaa aika helposti kun on ilmeisesti aika pehmeä papu - paahto ei ole niin tumma kuin öljyisyys antaisi olettaa). Nautitaan ensiviikolla espresson muodossa.  8)

Eli ensin ennen:



jiitee:
...ja sitten jälkeen:

jiitee:
hmm... tulivatkin vähän "rosoisen" näköisinä tuohon. Koko on 640x480, joten taitaa sivusto skaalata noita automaattisesti ja siitä rosoisuus.

Pisketti:
Hienoa jälkeä. Juuri nautin espresson, mutta jos noita vähän aikaa katselee vielä, niin voin joutua tekemään toisenkin :-)

Kai sitä alkavalla viikolla pääsisi Toraja Kalosia testailemaan.
Olet ilmeisesti tykännyt?

jiitee:

--- Lainaus käyttäjältä: Pisketti ---Olet ilmeisesti tykännyt?
--- Lainaus päättyy ---


Juu, espressossa se toimii oikein hyvin ihan yksikseenkin, varsinkin kun siitä vetää nuo öljyt pintaan. On jollain tavalla makea. Suodattimessa/vastaavissa ei sitten jostain syystä toimi ollenkaan. Vaatii kai vähintään sen 9bar. :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta