Jopa on tullut vastauksia ja hyviä neuvoja roppakaupalla.
En anna lisää ohjeita, varmaan olet yrittänyt kaikki kokeiltavissa olevat temput.
Luulenpa vaan, että joukkoomme on liittynyt samanlainen kahvinjuoja, kuin minä olen. Minulle nämä tämän päiväiset supertrendikkäät marjaisat ihmekahvit eivät maistu, vaikka ne olisi tehty kuinka hyvin.
Makuja nyt vaan on erilaisia. Ja maistajia. Tuossa taannoin tilasin Hasbeanilta "parasta espressoa ikinä?"
Itse en kuvaillut sen makua metalliseksi, vaan kalan mauksi. Voi olla, että puhumme samasta, tai ainakin saman suuntaisesta mausta.
Nyt, kun mainitsit tuolla alussa tuon Rotondan, niin voin kertoa, että minulla on sitä aina kaapissa. Se on melko, tai siis aivan särmätöntä maultaan. Hyvin usein sekoitan tuollaiset supertrendikkäät siten, että laitan sekaan puolet Rotondaa ja hävitän näin tuon muodikkuuden kahvista pois.
Käypäs tosiaan maistelemassa essoja noissa mainituissa huippukahviloissa. Luulen, että et tykkää heidänkään tuotoksistaan.... Minä en ainakaan. Ja sehän onkin sitten justiin se "makuasia".
Onnea yrityksiin.
Olli