Tulipas kaivettua vanha keskustelu, mutta kysynpä kuitenkin.
Onko siis satunnaisen kahvinjuojan parempi säilyttää pavut alkuperäispussissa jääkaapissa vai tiiviissä purkissa pöydällä/kuiva-ainakaapissa?
Kahvia tulee useimmiten juotua töissä (sitä mitä siellä sattuu olemaan tarjolla), kotona sitten viikonloppusin ja vapaapäivinä mutteripannulla tai pressolla. Papuja tulee ostettua usein muutama 250g pussi testiin, joten tällä käytöllä ne kestää vähän liiankin pitkään ja harvoin maltan vain yhden pussin ostaa. Pakastaa en ole kokeillut, kun kyse on kuitenkin noin pienistä eristä. Kotiin tullessa papupussit oon laittanu suoraan jääkaappiin ja ottanu sieltä tarpeen mukaan. Olisiko kuitenkin parempi säilyttää pavut tiiviissä purkissa pöydällä/kaapissa/jääkaapissa ja ottaa mitalla kulloinkin tarvittava määrä, kuin säilyttää jääkaapissa alkuperäispussissa ja ottaa tarvittava määrä kaatamalla?